View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Aug 22, 2017 9:50 am



Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Thought this part needed a new thread... 
Author Message

Joined: Tue May 25, 2010 12:05 pm
Posts: 711
Location: Somerset, UK
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Unsure mate, its been like it since I've had it :( Might just need a bit of a clean I guess :)


Mon Jul 18, 2011 12:43 pm
Profile
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 12:07 pm
Posts: 3667
Location: Dallas, Texas, U.S.
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Phill wrote:
Unsure mate, its been like it since I've had it :( Might just need a bit of a clean I guess :)



Thats kinda like trying to sell a car without washing it. We don't appreciate dirty HW around here. Please get that wiped off. ;)


Tue Jul 19, 2011 3:43 am
Profile ICQ

Joined: Tue May 25, 2010 12:05 pm
Posts: 711
Location: Somerset, UK
Post Re: Thought this part needed a new thread...
I think its stuck there mate, cos I've cleaned the block and I think without rubbing it for a few weeks, it aint coming off!! :lol:


Tue Jul 19, 2011 4:34 am
Profile

Joined: Tue May 25, 2010 12:05 pm
Posts: 711
Location: Somerset, UK
Post Re: Thought this part needed a new thread...
I decided to skip a few pics, so today was the day :D

Testing it still works!!
Image

Ambient temps:
Image

Temps look ok to me for stock!
Image

PC temps:
Image

Its working!!
Image

Image

Image

I have been sh***ng bricks most of the afternoon about turning this thing on and bloody hell I'm so glad its over!! :lol:

Everything is running at stock for the moment. I just would like to get my bearings a bit as its been nearly 4 months I think, since I have turned this on so I'm gonna get used to it first!! :lol: I've got to put the top back on and take off all the brown protective paper but there she is, finished :D


Tue Jul 19, 2011 8:28 am
Profile
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 12:07 pm
Posts: 3667
Location: Dallas, Texas, U.S.
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Dam I just noticed the AX1200. Thats a chunk of change all by itself. What the hell are you planning on running in that thing?
Oh and btw, you have feminine hands. :mrgreen:


Tue Jul 19, 2011 8:36 am
Profile ICQ

Joined: Tue May 25, 2010 12:05 pm
Posts: 711
Location: Somerset, UK
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Well I'm still waiting on two graphics cards to come Comixion and then water blocks for those and then thats it....

For that one :D

I'll put up a specs list for you shortly mate :) Its running at stock speeds at the moment!! :D Wont be for long but I'm just getting everything where I need it to be, like the network, working!! :D
They maybe feminine hands mate, but they aint small enough to fit in around those damn barbs and tubes!! Its like a fricking birds nest up there!! :lol:


Tue Jul 19, 2011 8:49 am
Profile
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 12:07 pm
Posts: 3667
Location: Dallas, Texas, U.S.
Post Re: Thought this part needed a new thread...
And you have to watch yourself or you will have a tendancie to lean on the graphics card while poking around in there. I know because I did it. I was fondling the CPU wb connections and noticed I was resting slightly on my 580. phew :shifty:


Tue Jul 19, 2011 9:26 am
Profile ICQ

Joined: Tue May 25, 2010 12:05 pm
Posts: 711
Location: Somerset, UK
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Luckly at the time I didnt have the GPU in but its an older one so I dont mind if it goes wrong, but I still try not to loose anything if I can help it :)

So what do you think Comixion, does it look ok?


Tue Jul 19, 2011 10:36 am
Profile
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 12:07 pm
Posts: 3667
Location: Dallas, Texas, U.S.
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Does it look ok?

I should say so. ummm....yes. Which video cards do you have ordered? Or should i have asked. :shifty:


Tue Jul 19, 2011 11:18 am
Profile ICQ

Joined: Tue May 25, 2010 12:05 pm
Posts: 711
Location: Somerset, UK
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Wait and see mate :)

There's only two gonna be coming, I was tempting myself into ordering six but I decided better of it and decided to wait until the next new batch of everything comes out :)


Tue Jul 19, 2011 11:31 am
Profile
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 12:07 pm
Posts: 3667
Location: Dallas, Texas, U.S.
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Phill wrote:
Wait and see mate :)

There's only two gonna be coming, I was tempting myself into ordering six but I decided better of it and decided to wait until the next new batch of everything comes out :)



There better not be another batch coming. Just yet. I'm still healing from the monetary damage of my 580. :(


Tue Jul 19, 2011 12:13 pm
Profile ICQ
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 6:04 pm
Posts: 2188
Location: Toronto, ON, Canada
Post Re: Thought this part needed a new thread...
There's a major issue here. You're using a Microsoft mouse :P

_________________
Intel Core i7 6850k | ASUS Rampage V Edition 10 | 32GB Corsair Vengeance LED DDR4-3000
EVGA GTX 1080 Ti | Soundblaster Z
Corsair MP500 480GB, 2x Cruical MX300 2TB, OCZ RevoDrive3 X2 480GB, 2x Seagate 3TB RAID1
Coolermaster Cosmos II | XSPC EX360 + RX240 | Corsair RM850i


Tue Jul 19, 2011 12:42 pm
Profile

Joined: Tue May 25, 2010 12:05 pm
Posts: 711
Location: Somerset, UK
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Well kinda another batch but more so a newer GPU but thats in time and certainly not now!!

What have you done with the your 580 Comixion??

JD its a Razor mouse, its bloody lovely!! :D


Tue Jul 19, 2011 1:01 pm
Profile
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 6:04 pm
Posts: 2188
Location: Toronto, ON, Canada
Post Re: Thought this part needed a new thread...
No it's not! It has Microsoft logos plastered all over :D

_________________
Intel Core i7 6850k | ASUS Rampage V Edition 10 | 32GB Corsair Vengeance LED DDR4-3000
EVGA GTX 1080 Ti | Soundblaster Z
Corsair MP500 480GB, 2x Cruical MX300 2TB, OCZ RevoDrive3 X2 480GB, 2x Seagate 3TB RAID1
Coolermaster Cosmos II | XSPC EX360 + RX240 | Corsair RM850i


Tue Jul 19, 2011 3:09 pm
Profile

Joined: Tue May 25, 2010 12:05 pm
Posts: 711
Location: Somerset, UK
Post Re: Thought this part needed a new thread...
It tells me its a Microsoft Habu Razor mouse... Is that bad?


Tue Jul 19, 2011 3:42 pm
Profile
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 12:07 pm
Posts: 3667
Location: Dallas, Texas, U.S.
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Im confused
http://www.tomshardware.com/reviews/mic ... 554-2.html


And my 580 is fine Phil. Its just been idle for 2 weeks......is all.


Tue Jul 19, 2011 5:00 pm
Profile ICQ

Joined: Tue May 25, 2010 12:05 pm
Posts: 711
Location: Somerset, UK
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Your not the only one mate!! JD what mouse do you have??


Wed Jul 20, 2011 1:52 am
Profile
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 6:04 pm
Posts: 2188
Location: Toronto, ON, Canada
Post Re: Thought this part needed a new thread...
I'm just bugging you. I know it's designed by Razer, but MS had to throw their logo on it ;)

I have the Razer DeathAdder 3500DPI. It matches the Lycosa keyboard absolutely perfectly IMO. Exactly the same finishes and similar muted blue lighting.

_________________
Intel Core i7 6850k | ASUS Rampage V Edition 10 | 32GB Corsair Vengeance LED DDR4-3000
EVGA GTX 1080 Ti | Soundblaster Z
Corsair MP500 480GB, 2x Cruical MX300 2TB, OCZ RevoDrive3 X2 480GB, 2x Seagate 3TB RAID1
Coolermaster Cosmos II | XSPC EX360 + RX240 | Corsair RM850i


Wed Jul 20, 2011 2:38 am
Profile

Joined: Tue May 25, 2010 12:05 pm
Posts: 711
Location: Somerset, UK
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Well the keyboard doesnt have Microsoft written all over it either :lol: But I do like them both :) Might consider getting a different mouse at some point if I can afford to :) I do like this one a lot though, very comfortable and nice and simple to respond :)


Wed Jul 20, 2011 3:35 am
Profile
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 12:07 pm
Posts: 3667
Location: Dallas, Texas, U.S.
Post Re: Thought this part needed a new thread...
Logitech Performance MX FTW!


Wed Jul 20, 2011 5:38 am
Profile ICQ
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Theme Designed by ST Software for PTF.