View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Aug 16, 2017 2:28 pm



Reply to topic  [ 5 posts ] 
Youtube and video playback 
Author Message
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 12:07 pm
Posts: 3667
Location: Dallas, Texas, U.S.
Post Youtube and video playback
What seems to be the issue with Youtube? If its youtube at all. I (always) get either slow , jerky playback or hanging and sometimes no play at all. Other sites dont do this so Im ruling out my ISP. Its not all the time but I would say 80% of the time. Mainly on IE. Not as bad on Firefox but its still an issue.


Sun Feb 24, 2013 5:04 pm
Profile ICQ
Site Admin
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 10:22 am
Posts: 948
Location: Charlotte, NC
Post Re: Youtube and video playback
I wouldn't be so quick to rule out your ISP. Timewarner just got busted for throttling certain kinds of traffic (Youtube being one of them) to keep you from hogging the tubes.

_________________
Mac Pro
CPU: 2 x 2.66 GHz Dual-Core Intel Xeon — Board: Intel 5000X Chipset Apple Motherboard — Mem: 2 x 1024MB + 2 x 2048 MB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
GPU: NVIDIA GeForce 8800GT — HDD: 1 x 60GB SSD + 1 x 250GB HDD + 1 x 640GB HDD + 1 x 2TB HDD — OS: Dual-Booted Mac OS X and Windows 7


Mon Feb 25, 2013 11:09 am
Profile

Joined: Mon May 24, 2010 2:20 am
Posts: 1085
Post Re: Youtube and video playback
i blame flashplayer personally. it's such a resource hog for no apparent reason

not to mention half the malware i've seen recently seems to go away after clearing the flash cache which tells me there's lots of flash exploits these days. no wonder there's a new flash update every 20 minutes it seems

_________________
Main System: Intel i7 2600K | Asus P8Z68 Deluxe Gen3 | 16gb Corsair 1600Mhz | Zotac GTX660 Ti | 128gb OCZ Agility 4 | 1tb WD Black | Corsair HX850 | FD Arc Midi | Mac OS X 10.8.5
Gaming Rig: Intel i7 3930K | Asus Sabertooth X79 | 32gb Kingston HyperX 1866Mhz | 2x EVGA GTX780 SC ACX | 2x Mushkin 60gb SSD (RAID0) | 2tb WD Black | Corsair AX1200i | FD Arc Midi | Windows 8
HTPC: AMD A10-6800K | Asus F2A85-M Pro | 8gb Corsair 1866Mhz | 2x 256Gb Samsung 840 Pro | Antec MicroFusion | Windows 8.1


Mon Feb 25, 2013 12:39 pm
Profile
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 12:07 pm
Posts: 3667
Location: Dallas, Texas, U.S.
Post Re: Youtube and video playback
stlouis1 wrote:
i blame flashplayer personally. it's such a resource hog for no apparent reason

not to mention half the malware i've seen recently seems to go away after clearing the flash cache which tells me there's lots of flash exploits these days. no wonder there's a new flash update every 20 minutes it seems

Good point. It seems Im always having to update it quite often thus seeing no improvement. But thsn again I dont trust ATT either. They are always trying to sell me their...ahem... faster internet service. Yea right


Mon Feb 25, 2013 1:23 pm
Profile ICQ
Site Moderator
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 6:04 pm
Posts: 2188
Location: Toronto, ON, Canada
Post Re: Youtube and video playback
Have you tried Google Chrome?

_________________
Intel Core i7 6850k | ASUS Rampage V Edition 10 | 32GB Corsair Vengeance LED DDR4-3000
EVGA GTX 1080 Ti | Soundblaster Z
Corsair MP500 480GB, 2x Cruical MX300 2TB, OCZ RevoDrive3 X2 480GB, 2x Seagate 3TB RAID1
Coolermaster Cosmos II | XSPC EX360 + RX240 | Corsair RM850i


Mon Feb 25, 2013 5:39 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Theme Designed by ST Software for PTF.